lauantai 24. huhtikuuta 2010

Mielenosoituksesta ja blogin käytöstä

Keskiviikkona 21.4. osoitettiin mieltä maksuttoman koulutuksen puolesta SYL:n ja SAMOK:n järjestämässä mielenilmauksessa. Paikalla oli lähes 2000 ihmistä, meininki oli hyvä ja tapahtuma kokonaisuudessaan järjestelyiltään onnistunut. Opiskelijat saivat eduskuntatalon portailla eduskuntapuolueiden julkiset lupaukset maksuttomasta koulutuksesta nyt ja jatkossa. Itse olen erityisen iloinen kaikista miekkarissa näkemistäni aktiivisista peducalaisista. Järjestäjille iso kiitos siitä, että tapahtuma oli hengeltään niin positiivinen ja toi esille nimenomaan sen, kuinka kiitollisia me olemme tasavertaisista mahdollisuuksista opiskella varallisuudesta riippumatta.

Haluan myös kiittää Joonaa siitä, että hän nosti tärkeän asian keskusteluun. Tapahtuneet välikohtaukset järjestyksenvalvojien ja opiskelijatoiminnan blokkiin kuuluvien kanssa eivät varmasti olleet asia, jota kukaan olisi miekkariin halunnut. Olen myös iloinen, että tämä asia herätti keskustelua blogissamme. Kommenteista voi huomata, kuinka ei olekaan kyse niin yksioikoisesta asiasta, miltä se olisi saattanut alkuun näyttää. Minulle puheenjohtajana on tärkeää, että blogimme tuo monivärisesti erilaisia näkökulmia esille, ja että jokainen peducalainen voi kokea blogin omakseen. Haluammehan me olla jäsenistömme näköinen järjestö.

Peducan blogiin saa jokainen kiinnostunut vapaasti lisätä tekstejä ja kommentoida. Yksityiset näkemykset eivät edusta Peducan virallista kantaa eivätkä aina edes pyri objektiivisuuteen tai eri kantojen huomioimiseen. Koska blogiimme voi kirjoittaa provosoiviakin keskustelunavauksia, toivon kirjoittajilta asioiden monimuotoista käsittelemistä, vastuunottoa omista näkökannoistaan ja lukijoilta tietenkin innokasta kommentointimahdollisuuden käyttämistä!

Ystävällisesti,

Suvi Pulkkinen
Peducan puheenjohtaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti