sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Saako kansankynttilä sammua?

Tarkoitus oli postata tämä teksi puhelimen netin välityksellä eilen. Se ei kuitenkaan onnistunut, joten lukija joutuu kuvittelemaan, että kirjoittajat olisivat edelleen Jyväskylässä. Teksti on luonnollisesti kirjoitettu eilen, joten tunnelma on autenttinen. Parempi myöhään kuin milloinkaan!


Jyväskylässä sattuu ja tapahtuu, sillä kyseessähän ovat ne vuoden 2010 kovemmat olympialaiset... SOOLin talvipäivät siis!

Pakkasta on kolmattakymmentä astetta, mutta se ei kauniiden ja rohkeiden opeopiskelijoiden menoa haittaa... Eri väritset haalarit vilahtelevat majoituskoulujen käytävillä ja me koemme jonkinasteisena velvollisuutenamme pitää myös kotijoukot ajantasalla.

Kohtaus 1: Helvetin pilli on tunkeutunut (ja tunkeutuu) repivällä soundillaan meidän kaikkien tajuntaan jo useaan otteeseen.. Kiitos Juho (hallituksen kulttuurivastaava 2010)!!

Kohtaus 2: On kuultu huhua paikallisen majoituskoulun opettajasta, joka aamuyöllä kävi videokuvaamassa menoa ja moralisoimassa tulevia kansankynttilöitä. Siinä menivät loputkin työnsaantimahdollisuudet.

Kohtaus 3: Eräs Joensuulainen bongattiin aamulla lähdössä ulos boksereissa, takissa ja kengissä. Onneksi kunnon ope pitää huolta myös kavereista. Ja eihän sitä pakkasta toisaalta ollut kuin -18 astetta.

Kohtaus 4: Sama kaveri unohti viime yönä McRuokansa aulan pöydälle ja vaelsi kohti majoitusluokkaansa ripotellen vaatteensa yksitellen poluksi taakseen.. Karjalasta kajahtaa!

Kohtaus 5: ikioman peducalaisemme mainio sävellys "Millainen maa on Afrikka" raikui luokkatilassamme useaan otteeseen vetäisten mukaan menoon ja meininkiin jokaisen tytskin ja poitsun.. Surullinen loppuhuipennus herkisti yleisön.

Kohtaus 6: Peducan tytöt on tänään(kin) todettu vastustamattoman kauniiksi, upeiksi ja ihaniksi!

Hallituksen edustus kuittaa Jyväskylästä, nähdään Penkereellä!!


P.S. Koska tämä saatiin julkaisuun vasta tänään, voimme jo kertoa, että ensi vuonna Talvipäiviä pippaloidaan Tampereen OKL:n hellässä huomassa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti