torstai 11. helmikuuta 2010

S&M:ää ja leffan katseluaS & M

Villiä menoa..
Haluatko mukaan järjestämään Peducan huvitapahtumia? Haluatko tietää mitä kaikkea hauskaa AKTI suunnittelee bilettäjien päänmenoksi? Onko sinulla uusia idoita tapahtumiin?
Kiinnostaako päästä mukaan AKTIn toimintaan?

..ja tiukkaa asiaa ... Reilua ja avointa..
Peduca koordinoi opiskelijaedustajahakuja eri työryhmiin ja toimikuntiin LO- ja KT-koulutuksissa. Välillä aikataulu on kiireinen ja selvää kriteeristöä sille, millä perustella paikat täytetään, kun hakijoita on useampia. Nyt on aika luoda selkeä kriteeristö, jotta hakijat tietäisivät, millä perusteella tulevat / eivät tule valituksi. Millaiset ominaisuudet ovat tärkeitä opiskelijaedustajille?

 Yhteisöllistä..
Peducalla on noin 630 jäsentä. Jäsenmäärä on ollut laskussa viime vuosien aikana. Vaikka jäsenmaksu on vain nimellinen (6€/6 vuotta), läheskään kaikki toimintaan osallistuvat tai muuten Peducan järjestämästä toiminnasta hyötyvät, eivät ole liittyneet jäseneksi.
Miten jäseneksi liittyminen voitaisiin tehdä jokaiselle kannattavaksi?

..ja avartavaa!
Elokuva Luokka (2008) on ranskalainen yhteiskunnallisesti tiedostava elokuva, jonka teemoja ovat opettamisen ja kasvatuksen taito sekä ennen kaikkea monikulttuurisen yhteiskunnan ongelmat.
Leffaa katsellaan illan sopivassa vaiheessa yhdessä.
Tule paikalle ideoimaan! S&M-illoissa toimimme ryhmissä, osallistu siihen mistä itse tykkäät, kerro mitä sinä haluat.

Suuhunpantavaa tarjolla nyyttärimeiningillä.

- Suvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti