maanantai 1. marraskuuta 2010

Kokemuksia Peducasta: Reetta

Myöskin edunvalvontavastaava  & HYY-vastaava

Peducan hallituksessa on vierähtänyt nyt viimeiset kaksi vuotta. Eikä mitkään turhat 2 vuotta! Hallituksessa toimiminen on tuonut elämään aivan uudenlaista, sanoisinko draivia ja tunteenpaloa. Näitähän hommia ei tunnetusti tehdä rahasta, kunniasta tai velvollisuudesta. Näitä hommia tehdään: halusta, innostuksesta, välittämisestä, kehittämisen halusta, ideoista ja etenkin uskosta siihen, että sinä yhdessä muiden kanssa pystyt vaikuttamaan asioihin.

Fuksivuotena hallitukseen lähteminen ei ollut yhtään hullumpi juttu. Uusia tuulia ja raikkaita ideoita ja kokemuksia kaivataan aina, oli kyse mistä tahansa. Hallitustoiminnassa on päässyt toteuttamaan itseään ja omia intressejään ja kehittymään paremmaksi tiimityöskentelijäksi. Omat intressit on ollut pitkälti koulutuspolitiikassa, sisältäen opiskelijoiden edunvalvontaa, opetuksen kehittämistä, keskustelujen avauksia jne. Peducan hallituksessa toimiminen innosti hakemaan myös HYYn edustajistoon ja HYYn koulutuspoliittiseen valiokuntaan. Jokainen taho on opettanut paljon. Se fiilis, kun tehdään yhdessä jotain proggista saa endorfiinin kehossa virtaamaan. Voisinkin sanoa, että kyllä se on niin että ne muut ihmiset pitävät sinut liikkeessä ja harmaakin päivänä työntävät sinua eteenpäin!

Suosittelen hallitustoimintaa erityisen lämpimästi kaikille! Hallituksessa riittää hommaa jokaiselle ja jokainen hallitus on oman näköisensä. Come and See!

Fiilistellen,
Reetta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti