tiistai 2. marraskuuta 2010

Kokemuksia Peducasta: Marjo


Tunsin Peducan toiminnan omakseni jo heti opintojen alusta lähtien. Fuksivuotena tuli osallistuttua melkein kaikkiin mahdollisiin Peducan järkkäämiin tapahtumiin. Eikä siis aikaakaan, kun huomasin olevani matkalla Peducan syyskokoukseen valmiina hallituksen toimintaan, vaikka tuolloin en oikein vielä hahmottanutkaan, mitä se mahdollisesti tulisi pitämään sisällään.

Ensimmäisenä hallitusvuotenani toimin kulttuurivastaavana sekä fuksi- ja tuutorvastaavana. Nyt toisena hallitusvuotenani päätin jatkaa kulttuurivastaavan pestiä sekä löysin itseni myös varapuheenjohtajan paikalta. Tai oikeammin toiselta niistä.

Varapuheenjohtajan homma on ollut minulle hyvin mieluisa pesti. Se on lähinnä puheenjohtajan apuna olemista ja puheenjohtajan työtaakan helpottamista. Omalta osaltani se on pitänyt sisällään kaikkea mahdollista kokoustarjoiluista aina peducamatkan ideointiin. Suvi on ollut kyllä suopea puheenjohtaja, enemmänkin olisi voinut piiskata! :) Työtaakkaa on varmasti helpottanut myös se, että varapuheenjohtajia on tänä vuonna ollut kaksi. Pestin jakaminen Lauran kanssa on ollut ihan loistohomma!

Kulttuuritoiminta yleisestikin on ollut aina lähellä sydäntäni, joten kulttuurivastaavan pesti tuntui alusta asti luontevalta. Tässä pestissä ehdottomasti parasta on se, että saa järkätä mieleisiään kulttuuritapahtumia ja tarjota peducalaisille säväyttäviä elämyksiä. Työhön kuuluu lähinnä pääkaupunkiseudun kulttuuritarjonnan silmällä pitäminen, lippujen varailu ja sähköpostien lähettely. Niin ja tietysti mainioista kulttuuritapahtumista nauttiminen! :) Hauskaa on, että pestistä voi tehdä joka vuosi aivan uudenlaisen. Ja jäsenistöltäkin tulee toisinaan tosi hyviä ehdotuksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti