tiistai 13. heinäkuuta 2010

Linkkikaupalla onnea uusille opiskelijoille - olette parhaita!

Onnea yliopistoon valituille ja tuleville peducalaisille!

Tänään julkistetut listat opiskelijavalinnoissa valituista löytyvät tiedekunnan sivuilta. Hyvää tutustumismatskua meininkeihin on Peducan nettisivut ja varsinkin blogi tulvillaan. Selaile blogin juttuja, tutustu metrobileiden ja vuosijuhlien kuvagallerioihin, tunnelmoi autottoman kampuksen rakkaudentäytteistä rock-räjähdystä videoin ja lue rintamaraportit jokapäiväisestä taistelusta vapaan koulutuksen ja paremman tulevaisuuden puolesta - sitä kaikkea on opiskelijoiden toiminta.

Hyväksymiskirjeen mukana platinakääreissä saapunut Peducalehden fuksilehden paperiversio on aina yhtä harvinainen keräilykappale, jonka koko painos lähetetään hyväksymiskirjeiden mukana uusille opiskelijoille. Fuksi, älä luovu lehdestäsi halvalla jos vanhemmat opiskelijat yrittävät jekuttaa sinut luopumaan siitä. Viime vuoden fuksilehden digiversio on selailtavana peducalehden pikseliarkistossa, tämänvuotinen pakettikin toivottavasti pian siellä. Kaikki yhteydenotot toimituksen suuntaan on best.

Jos arpaonni ei tällä kertaa valinnoissa onnistanut niin tervetuloa silti moikkaamaan laitokselle, ja seuraaviin pääsykokeisiin parasta treeniä on käydä vaikka istumassa joillain luennoilla tai varsinkin tulla rohkeasti kysymään peducalaisilta vinkkejä seuraavaan koitokseen.

Yliopiston sisäänottosysteemit ovat tuhoisan talousjärjestelmämme aiheuttamaa tuhlausta (tsekkaa hyvä video ja tutustu hyvään luennointimeininkiin) ja arvioinnit itsessäänkin melkolailla arvontaa, joten itseensä tuloksista ei kannata ottaa. Parasta vastalääkettä huonoille uutisille on lähteä korjaamaan asioita yhdessä toisten kanssa, omistautuneesti ja välittävällä otteella, ja paukuttaa systeemi nurin seuraavissa pääsykokeissa.

Auttakaa toisianne, rakastakaa elämää - ja tervetuloa relaamaan Conddooriin ja muuttamaan siltistä yhdessä toisten opiskelijoiden kanssa!

--
Antti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti