tiistai 24. marraskuuta 2009

Toisenlainen Unicafe on mahdollinen?














Helsingin yliopiston opiskelijoiden omistama ravintolaketju Oy Unicafe Ab aikoo kehittää ja profiloida ravintoloitaan. Opiskelijoiden näkökulmaa kerätään palautelomakkeella, josta irtoaa ajanvietettä useaksi minuutiksi. Alla otteita omasta lottorivistä.


Asetu UniCafen kehityspäällikön saappaisiin.


Ravintolat suorempaan yhteistyöhön kampuksen opiskelijoiden kanssa, olemme sentään HYY-Yhtymän omistajat. Tällä hetkellä julkaisut ja opiskelijoiden vapaa kokoontuminenkin (!) kiellettyjä Unicafen tiloissa. Työntekijöille ja opiskelijoille demokraattista ja avointa päätäntävaltaa ruokalistoihin, ympäristötekijöihin ja muuhun. 

Mihin Unicafen pitää panostaa? Miten kehittäisit valitsemaasi vaihtoehtoa?


Viimeisimpien YK:n tutkimuksien mukaan lihatuotanto muodostaa valtaosan kasvihuonekaasuista, joten vastuullisena toimijana painotetaan kasvisruokavaliota. Terveellisyys tulee helposti mukana, ja maukasta kasvisruokaa opitaan tekemään nopeasti. Teollisuusvakoilua voi harrastaa mm. Kuvataideakatemian Kasvisbaarissa, sama ruoan hinta ja todella maukasta, ekologista ja terveellistä ruokaa.

--
Joona-Hermanni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti