keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Tilaisuus, jota et halua missata!

Seuraavassa lainaus peduca-listalle saapuneesta sähköpostista. Surkuteltavan moni ei ole liittynyt peducan-sähköpostilistalle sen vuoksi, että sieltä tulee liikaa sähköposteja, tällainenkin mahdollisuus saattaa siis mennä sivu suun. Ja mikä sääli! Tilaisuus tulee olemaan varmasti mielenkiintoinen!

---

KÄYTTÄYTYMISTIETEELLISEN TIEDEKUNNAN SILTAMAT TIISTAINA 13.1.2009 KLO 17.30-20

Tervetuloa spesiaalitilaisuuteen, jossa professori Pekka Himanen luennoi luovasta elämästä, ja dialogivieraana on muusikko Ville Valo.

Ala-aiheina ovat mm. mitä on luova oppiminen parhaimmillaan, mitä luova elämä merkitsee haasteena suomalaiselle kasvatukselle ja koulutukselle sen kaikilla tasoilla varhaiskasvatuksesta ja koulusta yliopistoon ulottuen, ja mitä tarkoittaa suomalainen luovuus kansainvälisessä ympäristössä ja globaaleihin haasteisiin vastaten.

Tilaisuus järjestetään tiistaina 13.1. klo 17:30–20:00 osoitteessa Siltavuorenpenger 10, auditorio 1 (2. kerros). Tilaisuuden järjestävät Helsingin yliopiston käyttäytymistieteellinen tiedekunta ja CICERO Learning -verkosto juhlavuoden SILTAMAT-luentosarjan avauksena.

RSVP: Koska tila on rajallinen, niin toivomme ystävällisesti vahvistusta tulostanne, jotta voimme ottaa osallistujamäärää mahdollisimman hyvin huomioon. Koska yliopiston tilaisuudet ovat luonteensa mukaisesti avoimia, niin huomioithan käytännössä "first come first served" eli kannattaa tulla paikalle ajoissa. Tervetuloa!Lisätietoja: auli.toom@helsinki.fi

Auli Toom, PhD, Adjunct Professor
University Lecturer in Higher Education
University of Helsinki
Faculty of Behavioural Sciences
P.O.BOX 9 (Siltavuorenpenger 20)
FI-00014 University of Helsinki
Room 207
tel +358 9 191 20519
gsm +358 40 510 5741

---

Emma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti