maanantai 1. joulukuuta 2008

Tervehdys toverini

Tämä blogi on mahtava ajatus ja hieno on myöskin sen toteutus.

Haluaisin ehdottaa, että lehteemme tulisi oma sarjakuva. Itse olen jo tehnyt yhden hauska tilannekuvan luokkahuoneesta ja raivoavasta oppilaasta. Itseni piirsin tietysti opettajaksi. Kun tämä Juttaeinari vieressäni repii kuviksen työnsä, totean vain ääneen jotakin siihen suuntaan, että oppilas on empiiristen havaintojeni perusteella vielä esioperationaalisessa kuvallisen kehityksen vaiheessa plaaplaaplaa. Jotakin tämän suuntaista siis? Mielipiteitä?

En tiedä vielä mitä seuraava kolumnini käsittelisi, mutta minulla olisi ainakin top3 parhaat mestat listaan oma listani, jos jossain vaiheessa sitä kaivataan :)

Nyt tenttikirjan pariin!

<3Emma

2 kommenttia:

  1. Omaa sarjista kehiin vaan! Kaikki hengentuotokset olisi siisti saada lehteen – ei ole runsauden pulaa. Jos matskua koetaan olevan liikaa (toiveajattelua), avoimessa lehtikokouksessa suuren maailman tyyliin tehdään sit valintoja.

    VastaaPoista
  2. Taisin lähettää sen sarjiksen kirjeessä äidilleni. Poimin sen jouluna mukaani ja tuon lehtemme seuraavaan viralliseen/epäviralliseen tapaamiseen. Joku aivoriihi olisi hienoa pitää tammikuussa, ideointipalaveri, vaikka onhan meillä hallituksen kokouskin...

    emma

    VastaaPoista