tiistai 16. joulukuuta 2008

Sokla joulun vietossa. Nyt jo?

Järkytys. Ovet soklan puolelle ovat lukossa. Mitä ihmettä? En pääse katsomaan tenttituloksiani. Iik. Miten pystyn elämään tässä jännityksessä tammikuuhun asti?

Eikä täällä ole enää ketään missään. Paitsi Petteri Hansen, joka on kasvattanut joulupukin parran. Fukseja taas näkyy enemmänkin. Ne kai eivät tiedä, että periodi päättyi jo. No onhan meitä muitakin. Satunnaisesti muutama hallituslainen hiippailee vielä käytävillä vastaan.

Oliviassakin on rauhallista ja joka päivä ruoaksi joulupuuroa. Olen ehkä sattumalta sitä joka arkipäivä syönytkin. Tänään fuksit hihittelivät, että riisipuuro on muumin lihaa. Huoh.

Jotenkin ihanaa ja samalla kuitenkin kauhistuttavaa: ei joulu vielä tulla saa. Minulla on kesken muutama raportti ja essee ja....

Kampus siis hiljenee joulun viettoon. Sen tietää jo monesta merkistä. Malttaisikohan sitä itsekin kohta?

--
Emma

2 kommenttia:

  1. Joulua pitäisi mun mielestä viettää vähintään kerran kuussa, siis joulua sellaisessa alkuperäisessä kristillis-pakanallisessa hiljentymisen ja henkisyyden...öö, hengessä :) Pitää yrittää vaan malttaa ottaa iisisti ja sytytellä kynttilöitä. Kävin eilen itse Siltiksellä safkalla, ja tunnelma oli ihan letkeän jouluisa vaikka monella varmasti painaa työt niskaan. Itse siirsin loput pari esseetä suosiolla tammikuun ekalle ja tokalle viikolle, silloin sattuu sitten paljon ja äkkiä.

    VastaaPoista
  2. Viisas päätös. Itselläni jää yksi essee ensi vuodelle. On vain hyväksyttävä, että nyt ei enää jaksa ja rauhoittua sekä hiljentyä. Juuri sellaisessa alkuperäisessä kristillis-pakanallisessa hiljentymisen ja henkisyyden hengessä :)

    VastaaPoista