perjantai 2. syyskuuta 2011

Peduca esittää: Kirjoituskilpailu 2011

Sykkiikö runosuoni? Pursuaako pöytälaatikkosi julkaisemattomia kirjoituksia, vai eikö kynä pysy kädessä? EI HÄTÄÄ! Peduca järjestää nyt perinteeksi ja legendaariseksi muodostuvan kirjoituskilpailun peducalaisille sekä kaikille teille, joiden kuuluisi olla peducalaisia! Peducan hallitukseen tai tuomaristoon kuuluvat henkilöt eivät saa osallistua kilpailuun.

Aihe on vapaa ja vain taivas on rajana. Voit kirjoittaa fuksisyksystäsi, Mari Kiviniemen tyylistä tai vaikka kuuluisasta marsun kasvatuksesta. Kirjoita niin paljon tai vähän kuin sielusi sietää, mutta tee se 30.9. mennessä. Kun tekstisi on valmis, pyydä blogin käyttäjätunnusta ja salasanaa Peducan viestintävastaavalta osoitteesta heidi.koskinen@helsinki.fi. Kirjoitukset julkaistaan siis Peducan Liitutaulu-blogissa ja saat itse päättää, esiinnytkö omalla vai taiteilijanimelläsi. Tuomaristona toimii arvovaltainen Peducalehden toimitus ja tulokset julkistetaan lokakuun ensimmäisellä viikolla.

Ainiin, ja kilpailun paras osuus: voittaja saa lipun itselleen sekä avecilleen Peducan vuosijuhlasitseille! Sitsit järjestetään Pohjanhovissa lauantaina 15. lokakuuta ja palkinto on arvoltaan noin 40 euroa.

Päästä siis sisäinen Paasilinnasi valloilleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti