sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Mikä ihmeen peduca-tiedottaa kanava?

Kuten osa blogin lukijoista onkin huomannut, peducan nettisivulle on lisätty uusi lue. -kohta. Linkkiä klikkamaalla pääsee peduca-tiedottaa kanavalle, johon peducan hallitus postaa tiedotteita järjestön tapahtumista, kannanotoista ja muusta toiminnasta. 

Osa teistä saattaa miettiä miksi tämä on tullut, joten valotan hieman taustaa.

Ensimmäinen liittyy Liitutaulu-blogiin. Blogin tarkoituksena on olla vapaa opiskelijafoorumi (tunnukset saat esim. lähettämällä viestin peduca-hallitus@helsinki.fi osoitteeseen) . Voit kirjoittaa ajatuksiasi täysin vapaasti, olivatpa ne sitten opiskeluun tai marsuihin liittyviä. Useaan otteeseen viime kevään aikana blogia tulkittiin kuitenkin peducan hallituksen kantana asioihin, jonka seurauksena halusimme selkeyttää tiedotusta.

Toinen syy liittyi megamaaniseksi kasvaneeseen peducan sähköpostilistaan. Nyt jäsenille on vaihtoehtona liittyä peduca-tiedottaa -sähköpostilistalle. Listalle lähtee vain rajattu määrä viestejä ainoastaan peducan  hallituksen jäsenten välittäminä. Samat mailit tulevat edelleen myös
vanhalle tutulle peducalistalle, mutta muun muassa vuokra-asuntoja, koehenkilöhakuja tai uusia liikuntakursseja koskevat ilmoitukset eivät päädy uudelle listalle.

Listalle voit halutessasi liittyä näin:
 
Kirjoita mailin 1. riville subscribe peduca-tiedottaa, jätä otsikkorivi tyhjäksi ja lähetä osoitteeseen majordomo[at]helsinki.fi

Eli, halusimme tarjota vaihtoehtoja. Toiset seuraavat nettisivuja, toiset sähköposteja ja jotkut molempia. Toiset haluavat kakki mahdolliset infot ja toiset rajatun määrän opiskeluympäristön tapahtumista. Päätä itse, uudistukset ovat tehty avoimuuden ja valinnanvapauden näkökulmasta ja jäseniä varten.  


Peducan hallituksen puolesta,
Erna
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti