lauantai 3. lokakuuta 2009

Torimiitinki tarttuu toimeen 12.10.


Maanantaina 12.10. klo 16 on suuren suosion saavuttaneen uuden OKL:n torikokouksen jatkoa luvassa (tapahtuma myös Facebookissa). Paikkana hienostunut ruokalamme, pöydät täynnä herkkuja. Dosentti, laitosuudistaja Jari Salminen saapuu kokoamaan viime kerran ehdotuksia ja kertomaan, missä uudistuksen kanssa mennään. Kaikesta saa puhua, nyt ei tarvitse napista yksikseen siitä sun tästä. Päätetään yhdessä mitä seuraavaksi tehdään, ja kerätään ykköskokouksen ajatuksille jatkoa. Laitos tarjoaa pullaa, ja opiskelijat mielipiteitä.

Tällä kertaa tarkoituksena pohtia erityisesti konkretiaa ainakin näistä teemoista:

1) julkinen, selkeä ilmoitustaulu josta voisi aina vilkuilla missä päätöksenteossa mennään ja missä esim. tarvitaan apua

2) opiskelijoiden tilan saaminen timangiin käyttökuntoon Conddoorissa syksyn aikana

3) opiskelijoiden päätöksenteon ideoiminen sellaiseen suuntaan että siitä saa tolkkua ja ettei koko touhu roiku muutaman naaman varassa

Ja huom: laitos kerää tuttuun tapaan ilmoittautumistietoja kiireisen lomakkeen avulla, mutta ei olla pekkaa pahempia - klikkaile itsesi paikalle jos edes millisekunnin ajan pohdit paikan päälle sattumista. Pullat jaetaan ilmoittautumisten perusteella, ja ylimääräiset pullat menevät varmasti kaupaksi.

Klik-klik, pullaa koriin.

Lomake hiljenee jo maanantaina 5.10., joten käytä viisi sekuntia ja naputtele pulla viikonlopun aikana plakkariin vaikka nasevien kommenttien kera - ja nähdään kaikki torikokouksessa.

--
Antti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti