torstai 1. lokakuuta 2009

Järjestöt ja Sinä!

Muistutuksena ja niille jotka missasivat peduca-listalta tämän mailin:

Kansainvälisyyskasvatusta toteuttavat järjestöt toivottavat Sinut, opettaja, tuleva opettaja tai kasvatustieteitä opiskeleva lämpimästi tervetulleeksi

MAAILMA KOULUSSA: Kansainvälisyys- ja globaalikasvatuksen mahdollisuudet –SEMINAARIIN torstaina 3.12.2009

AIKA: klo 13.15 – 17.00 

PAIKKA: Siltavuorenpenger 20 D, Sali 1 Seminaarissa käsitellään globaalikasvatuksen teemoja kuten ihmisoikeus- ja rauhankasvatusta sekä ympäristökasvatusta kouluissa, opetuksessa ja opetussuunnitelmissa. Keskeinen näkökulma on järjestöjen ja koulujen yhteistyömahdollisuudet kansainvälisyyskasvatuksen toteuttamisessa - miten opetustyössä voidaan hyödyntää järjestöjen asiantuntijaresursseja? 

Seminaarissa luennoi kansainvälisyyskasvatuksen professori Rauni Räsänen globaalikasvatuksen merkityksestä ja sen pedagogisista lähtökohdista. Tutkija Reetta Toivonen Helsingin yliopistosta, Unicefin ohjelmajohtaja Inka Hetemäki sekä SOOLin puheenjohtaja Iina Myllymäki pitävät kommenttipuheenvuorot. Seminaari on rakennettu niin, että osallistujat ovat mukana keskustelussa ja mielipiteiden ilmaisussa.Järjestöjen palveluja esittelevä ja ilmaista oppimateriaalia tarjoava Järjestötori on avoinna koko seminaarin ajan.

Ilmoittautumiset viimeistään 26.11.09: jasenpalvelut@kepa.fi. Tarkempi seminaariohjelma lähetetään jokaiselle ilmoittautuneelle. Tervetuloa inspiroitumaan, keskustelemaan ja verkostoitumaan! Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Terkuin, Erna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti