tiistai 5. toukokuuta 2009

Jamit, lehdistö, tasa-arvo

Zoom. Kevät kulkee kohti loogista päätepistettään, kesää. Nyt audiovisuaalinen pikatrippi kertauksena siitä mitä tähän mennessä on tapahtunut, sekä kurkistus tulevaisuuteen!

Jamit
Trubaduurit lavalla.

Aikuiskasvatuksen ammattilaiset kasvattivat meitä kaikkia paremmiksi ihmisiksi pitämällä maailmanhistorian ensimmäiset kiltajamit ravintola Teerenpelissä. AKK:n trubaduurit, vahvistettuna Peducan Joona-Hermannilla, laskivat illalle vapaamielisen mutta eeppisen perustan, jolle yleisön ekstaattinen jammailu saattoi rakentaa. Musiikki täytti ilman ja rakkaus sydämet, Peducan arkistoihin äänitetty pieni auditiivinen näyte voi antaa vain kalpean välähdyksen siitä mitä tuona iltana tapahtui, mutta ei hätää - sana kadulla kertoo, että tämä ei todellakaan jäänyt tähän.


Tasa-arvo


Pedagogisen kahvilan kahvi oli jälleen ah niin kuumaa. Naistutkimuksen asiantuntija, professori Elina Lahelma ruokki keskustelunavauksellaan peducalaiset ja vähän muutkin läsnäolijat diippeihin keskusteluihin siitä, mitä jalkojen välissä heiluu tai ei heilu. Kahvikupposten äärellä jokainen saattoi heitellä ilmaan omia pointtejaan sukupuolen ja seksuaalisuuden iki-ihanista kysymyksistä, ja porukassa löydettiin uusia kulmia jokaiselle tutun tuntemattomaan kuvioon. Pedagoginen kahvila jatkaa hyväksi havaitulla fiilistelyn ja hyvän meiningin tiellä - viimeistään syksyllä!

Professori vauhdissa.Peducalehti 02/09 muhii ja valmistautuu eleganttiin ensi-iltaansa. Pysykää aitoina: infoa uusiin sfääreihin nousevista julkkarimeiningeistä on tiedossa pian!

--
Antti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti