perjantai 29. lokakuuta 2010

Kokemuksia Peducasta: Elisa
Taloudenhoitaja 2009-2010

Taloudenhoitajan tehtävien plussiin kuuluu mielestäni hommien hoitaminen omaan tahtiin sekä projektiluontoisuus. Toki tätä hommaa voi tehdä myös tasaiseen tahtiin, mutta kaikki tapahtumat tuppaa menemään niin, että kun on tapahtumia ainejärjestössä, niin on tapahtumia myös tilillä. Miinuksia hommassa on kenties tarkkana oleminen ja vastuullisuus. Sitä pitää hieman ajatella ennen kuin toimii. Homma on kuitenkin pääosin mekaanista työskentelyä. Jos osaa käyttää verkkopankkia, osaa myös toimia taloudenhoitajana.

Taloudenhoitajan hommiin kuuluu myös jäsenrekisterin ylläpito, mutta se tulee kätevästi mukana. Tästä ei siis tarvitse murehtia. Eli siis kun jäsenmaksuja putkahtelee tilille, muistaa laittaa henkilöt myös exceltalukkoon.

Lähdin aikoinani tähän hommaan mukaan siksi, että tämä sopii itsenäisen työn tekijälle: ei tarvitse istua kokouksissa ja vääntää päätöksiä. Taloudenhoitajan pesti on opettanut paljon ja auttanut mm. omien talousasioiden kanssa. Varmasti hyötyä omassa elämässä myöhemminkin.

Liikuntavastaava 2010

Voin itse myöntää,etten ole ollut kovin aktiivinen liikuntavastaava. Olen ennemminkin viestien välittäjä yliopistoliikunnan ja kansalaisten välillä. Mutta liikuntavastaavalla on kätevät ominaisuudet järjestää liikuntatapahtumia ja vierailuja, joten jos vain kiinnostusta löytyy, niin hommaan mukaan. Tapahtumat saa järjestää niin kuin ne itselle parhaiten sopii oman aktiivisuuden mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti