sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Muksut mukaan - Tenavatohinat 31.1. Gloriassa!


Nyt kalenteri auki ja isoa, iloista merkkiä kuun viimeiseen sunnuntaihin - Kulttuuriareena Gloriassa on upea mahdollisuus viedä omat, sukulaisten ja/tai kavereiden muksut viettämään siisti päivä täynnä hyvää ohjelmaa ja solidaarista meininkiä.

Psykologien Sosiaalinen Vastuu ry järjestää 31.1. Tenavatohinat Gloriassa kello kahdesta eteenpäin, ja ohjelmaa on joka muksulle: on sadutusta, Emma-palkittuja esiintyjiä, värikylpyjä vauvoille, improvisaatioteatteria ja sitä parasta, nimittäin hyvää meininkiä. Hienoa ja ihailtavaa hyvässä puuhapäivässä on lisäksi se, että kaikki esiintyjät vetävät touhunsa ilmaiseksi, ja tuotto tapahtumasta pistetään lyhentämättömänä Psykologien Sosiaalinen vastyy ry.:n Palestiina-projektiin, jossa Lähi-idän agressiivisimman sotavoiman jatkuvien sotarikosten kohteena oleville palestiinalaislapsille hankitaan psykologista apua ja turvaa.

Tapahtumasta ja aikatauluista löytyy infoa Psykologien Sosiaalinen Vastuu ry.:n kotisivuilta (www.vastuu.fi), ja tietysti Facebook-tapahtumasta, siis klik-klik mestoille ja muksut mukaan tammikuun lopussa!

--
Antti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti