perjantai 11. helmikuuta 2011

Talvipäiville!

Taas koittaa pian se aika vuodesta, kun opettajaopiskelijat ympäri Suomen kokoontuvat yhteen pitämään hauskaa ja nauttimaan hyvästä seurasta sekä Suomen talvesta. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään Tampereella ja sen järjestämisestä vastaavat Tampereen ja Hämeenlinnan opettajaopiskelijat.

Miksi Talvipäivät ovat vuodesta toiseen niin suosittu tapahtuma? Mitä siellä oikein tehdään ja miten sinne olisi hyvä varustautua?
Talvipäiväfiilistelyt alkavat jo yhteisellä bussimatkalla Tampereelle, ja tunnelma alkaa kohota jo yhteishenkeä kohentavalla, laadukkaalla ohjelmalla bussissa. Helsinkiläisiä on Talvipäiville lähdössä parisataa, eli seuraa löytyy varmasti- ja toki kannattaa tutustua myös muiden kaupunkien opeopiskelijoihin.
Talvipäivillä majoitutaan tamperelaisilla kouluilla, jotka tänä vuonna ovat keskustan tuntumassa, ja niiltä on hyvät yhteydet illan jatkopaikalle, Armakseen. Helsinkiläiset majoittuvat oululaisten kanssa samassa koulussa.
Mikäli baarissa hilluminen ei innosta, järjestetään Talvipäivillä myös vaihtoehto-ohjelmaa. 

Lauantaipäivänä järjestetään Eteläpuistossa talvirieha, jossa kisaillaan hankifutiksen ja muiden talviurheilulajien parissa. Oma pulkka tai liukuri (tai jätesäkki) mukaan, niin pääset nauttimaan pulkkamäestä!
Paljon lämpimiä vaatteita, haalarit, makuupussi- ja alusta on hyvä ottaa mukaan. Oman ainejärjestön haalarimerkkejä voi vaihdella uusien tuttavuuksien kanssa ja hankkia omiin haalareihinsa uusia koristeita.
Allekirjoittaneen toimesta on tosin todistettu, että myös ilman edellämainittuja tavaroita pärjätään: haalarit toimivat hyvänä makuualustana ja silkkimakuupussi (paino noin 50 grammaa) on oiva lämmike ja tarvittaessa siihen voi myös pukeutua.

Unohtuiko jotakin olennaista tietoa, jota ensi kertaa talvipäiville lähtevä voisi tarvita? Jaa omat selviytymisvinkkisi ja parhaat muistosi tapahtumaan liittyen tämän blogitekstin kommenttiosioon!
Tapahtumaa voi fiilistellä etukäteen osoitteessa http://www.tp2011.info/
Toivottavasti tavataan kaikkien kanssa Tampereella!

- Lotta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti