maanantai 24. elokuuta 2009

Torimiitinki Oliviassa 14.9. - tarjolla valtaa ja ilmaista pullaa: kutsu kaikki!


Tuoretta tietoa: maanantaina 14.9. klo 15-16 16-17 pidetään Oliviassa luokanopettajien, kasvatuspsykalaisten, lastentarhamaikkojen, kotitalous- ja käsityöopettajien, aineenopettajien ja erityispedagoogikkojen yhteinen toritapaaminen siitä, mitä hallinto-, opetus- ja tutkimuskuvioita on kaavailtu ensi vuonna starttaavaan opettajankoulutuslaitokseen, ja keskitytään nimenomaan opiskelijoiden näkövinkkeliin asiassa.
Toritapaamisessa erityisvieraana laitoksen muutospäällikkö Jari Salminen, joka antaa hallinnon summauksen siitä missä mennään, ja Conduksen edunvalvontajengi pitää oman puheenvuoronsa. Täällä pitää avautua omista kokemuksista opiskeluun liittyen - ruokapöytänapinoilla eri kursseista ja opiskelusta on näin mahdollisuus muuttaa koko kuvion suuntaa paremmaksi. Lisätietoa myöhemmin, mutta merkkaa päivä kalenteriin nyt, ja ilmoittaudu tapahtumaan heti kun Liitutaulusta sen kuulet niin varmistat Unicafelta laitoksen rahoilla ostetun pullatarjoilun omalle lautaselle.

Päivitys: Aikaa jouduttiin siirtämään tunnilla, eli tapahtuma alkaa neljältä. Uusi aika siis 16-17, ja tapahtuma löytyy nyt Facebookistakin. Klikkaa itsesi osallistujaksi tästä.

Päivitys 2: Ja nyt voi lisätä itsensä herkkusuiden pullalistaan laitoksen tarjoiluja varten (6.9. mennessä!). Klikkaa vielä tästä.

--
Antti
Conduksen edunvalvontajengistä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti